Kunstdrager zijn, is dat iets voor mij?

Ben jij kunstliefhebber, verzamelaar of vind je het gewoon belangrijk dat kunstenaars zonder financiële zorgen hun werk kunnen doen?

Heb jij maandelijks een mooi bedrag over waarmee je een van jouw favoriete kunstenaars financieel zou willen steunen?

Vind je het interessant om een geefrelatie aan te gaan, waarbij je in ruil voor jouw maandelijkse bijdrage iets terugkrijgt? (Denk aan een kunstwerk, kaartjes voor een tentoonstelling, een atelierbezoek of een kop koffie.)

Zo ja, dan is het zeker wat voor jou om Kunstdrager te worden! Benieuwd naar hoe het werkt? Klik hier.

Als Kunstdrager krijg je, in ruil voor jouw maandelijkse bijdrage:

– Kunst op maat van de kunstenaar die je steunt. Samen stemmen jullie af wat er bij jullie Kunstdragerschap past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de ene maand een gelimiteerde print of kunstwerk, de andere maand een atelierbezoek, exclusieve kaartjes voor een tentoonstelling, samen een museum bezoeken, een persoonlijke kaart of ander bedankje. De kunstenaar in kwestie zal je een paar mogelijkheden voorleggen, maar je mag ook zelf met ideeën komen.

– Een plekje in onze eregalerij! We zijn onze Kunstdragers ontzettend dankbaar, dus we laten met trots weten dat je je bij ons hebt aangesloten.


– Een fysiek bedankje van ons. Hier werken we nog aan, maar het wordt leuk
.

– Eeuwige dankbaarheid. Jij draagt de kunst! Door jou heeft een van onze kunstenaars minder of zelfs geen financiële onzekerheid meer.