Stephanie Smit

www.reality-cult.com

Profiel
Locatie: Groningen (momenteel)
Discipline: Interdisciplinair
Geboortejaar: 1987

Wie is Stephanie?
In mijn werk behandel ik thema’s als zelfvernietiging, verslaving en de zoektocht naar authenticiteit, spiritueel ontwaken en zelfactualisatie door het leren van de wetten van het universum. Ik noem mezelf een sterrenreiziger die het spirituele rijk verkent om zo kunst en inzichten te ‘channelen’ die het belang onthullen van het opnieuw verbinden met ’the spirit world’ en het omarmen van onze ware zelf. Ik ben interdisciplinaire artiest, performer, componist, dichter, helderziende, tarotlezer, astroloog, spirituele coach, occultist en energie-genezer en werk onder de naam Giek_1.

Hoewel mijn werk uitdagend en tot nadenken stemmend kan zijn, dient het uiteindelijk als een hulpmiddel om van een dualistisch bestaan naar hogere dimensies van pure creatie te gaan. Ik manifesteer mijn eigen realiteit en deel verhalen van hoop en kracht te midden van het escapisme en de verwarring van onze generatie. Door mijn rauwe en geestverruimende werk neem ik mijn publiek mee naar alternatieve realiteiten, moedig hen aan om hun eigen bestaan te heroverwegen en stimuleer ik ze richting een pad van zelfliefde en genezing.

Door ons ware zelf en onze goddelijke kracht te omarmen, geloof ik dat we ons droomleven kunnen manifesteren en gelijkgestemde individuen kunnen aantrekken om samen een nieuwe wereld te creëren. Gebruikmakend van mijn intuïtie, kennis van oude hermetische leringen, begrip van astrologie, tarot, regressie naar vorige levens, energetische transmutatie en genezing, leid ik de mensheid naar het ontdekken en omarmen van hun unieke levensdoel. Door dit te doen, zullen ze op natuurlijke wijze hun ‘soul tribe’ aantrekken en zich verenigen, en gezamenlijk de creatie van een nieuw bestaan vormgeven.

Wat heeft Stephanie te bieden?
Ik kan zeer unieke, op maat gemaakte upcycled kleding maken. De kleding op alle foto’s hieronder zijn voorbeelden maar op mijn webshop staat meer: https://giekonstruct.bigcartel.com/
Dit kan allemaal naar wens van de Kunstdrager natuurlijk. 

Ik schilder en teken op doek of kleding en maak video’s en digitale kunst. 

Ook ben ik dichter en kan ik poëzie maken op aanvraag. Dit kan ook worden begeleid door muziek. 

Tevens kan ik tarotleggingen doen rondom alle mogelijke vragen maar ook een astrologische levensdoel lezing aanbieden of in je persoonlijke transits duiken. Dit kan persoonlijk 1 op 1 ergens op een rustig plekje of via internet. Op mijn website is meer te lezen.