Tsjêbbe van Damme

Nog geen Kunstdragers

www.tsjebbevandamme.com

Profiel
Locatie: Antwerpen
Discipline: Beeldende kunst
Geboortejaar: 1994

Wie is Tsjêbbe?
Ik teken en schilder voornamelijk, hoewel andere kunstvormen mij vaak ook wel interesseren en zich soms in mijn kunstpraktijk mengen. Mijn thematiek draait meestal om mijn persoonlijke wereld. De dingen die ik meemaak, zie, vrienden die veel betekenen voor mij… maar ook mijn innerlijke wereld, die ik probeer reëel te maken op doek of papier. Vaak beeld ik mijn onderwerpen af door te spelen met een zeker realisme en daarin vormen van abstractie op te zoeken of expres te gaan toevoegen. 

Mijn droom is te kunnen leven van mijn creaties. Dit is nog een lange weg die ik moet afgaan, maar alle beetjes helpen. Wat ik zou kunnen gaan verdienen via De Kunstdragers, is waarschijnlijk om mij te helpen ondersteunen, mijn leven uit te bouwen, of vrienden op te zoeken waardoor ik nieuwe inspiratie krijg voor werk, etc.

Wat heeft Tsjêbbe te bieden?
In ruil voor een maandelijkse bijdrage vind ik een atelierbezoek zeker welkom. Een inkijk in mijn wereld, zeg maar. Ik wil al een tijd beginnen met het maken van een magazine, enkele per jaar. Hiervan zou ik gerust enkele exemplaren kunnen geven in ruil voor de donatie. Ik sta ook open voor vragen of suggesties van eender wie. Daarnaast zou je elke maand een gelimiteerde print kunnen ontvangen.