Prins de Vos

1 Kunstdrager

www.prinsdevos.com

Profiel
Locatie: Amsterdam
Discipline: Fotografie
Geboortejaar: 1991

Wie is Prins?
Ik ben autonoom fotograaf en oprichter van De Kunstdragers. Gender en identiteit zijn belangrijke thema’s in mijn werk. In 2022 is mijn tweede fotoboek BOYS DO CRY uitgekomen. Voor die serie heb ik zeven jaar lang heb ik kunstenaar, dichter en trans man Levi gefotografeerd, met wie ik inmiddels goed bevriend ben geraakt. Met het boek wil ik bijdragen aan de zichtbaarheid en emancipatie van trans en queer personen in onze maatschappij.

Omdat het lastig is om rond te komen als fotograaf die autonoom werkt, zou het geweldig zijn om via De Kunstdragers meer financiële vrijheid te verkrijgen, zodat ik me volledig kan richten op mijn kunst en me minder zorgen hoef te maken of ik mijn vaste lasten wel kan betalen.

Wat heeft Prins te bieden?
Als je je aanmeldt als mijn Kunstdrager, kun je als blijk van waardering in je eerste maand een print naar keuze uit mijn serie BOYS DO CRY in baklijst verwachten. Vervolgens lijkt het me leuk een koffie met je te drinken, en dan geven we het vervolg van ons Kunstdragerschap vorm. Denk aan gelimiteerde prints, kaartjes op de mat (ik ben dol op het versturen van kaartjes), mijn twee fotoboeken, bijpraten in een leuk café, en wie weet maak ik wel een foto van je!

Momenteel werk ik aan een nieuwe serie waarvoor ik tientallen queer personen ga fotograferen. Als Kunstdrager mag je bovendien de eerste zijn die de foto’s te zien krijgt en gelimiteerde prints uitkiest.

Neem vooral een kijkje op mijn website om te zien of mijn werk bij je past, en wie weet mag ik jou binnenkort mijn Kunstdrager noemen.