Lana Prins

1 Kunstdrager
20% gefinancierd

(€200 van €1000)

www.lanaprins.com

Profiel
Locatie: Rotterdam
Discipline: Fotografie
Geboortejaar: 1993

Wie is Lana?
Ik ben kunst fotograaf en fotografie is mijn manier om mij door het leven te bewegen. In mijn werk staan voornamelijk het vrouwelijk lichaam en het vrouw-zijn in de hedendaagse westerse maatschappij centraal. Ik onderzoek en vertaal de vrouwelijke blik op onderwerpen als gender, intimiteit, seksualiteit en het lichaam.

Aan de hand van emotioneel geladen foto’s van de vrouwen om mij heen, onderzoek ik wat het vrouw-zijn voor mijzelf en de vrouwen dicht bij mij betekend. Ik gebruik mijn camera om dichter bij anderen te komen – zowel letterlijk als figuurlijk. Ik verlang er naar om diepe, intense connecties te ervaren en  intimiteit, sensualiteit en seksualiteit te onderzoeken en vrij te uitten in een veilige wereld, gecreëerd op dat moment tussen mij en de persoon die ik vastleg. 

De vrouw wordt in mijn werk weergegeven in zowel haar fysieke vorm, als in abstracte vorm door middel van kleur en textuur. Ik ga niet enkel de verbinding aan met het vrouwelijk lichaam vóór de lens, maar onderzoek ook wat mijn eigen lichaam en identiteit voor mij betekenen door het maken van intieme zelfportretten. 

Wat heeft Lana te bieden?
Als tegenprestatie bied ik jou als Kunstdrager graag een “Kunstpakket” aan met items die verdeeld over de duur van de geef-relatie verstuurd worden. Heb je zelf specifieke ideeën? Ik sta ook open voor suggesties van de Kunstdragers zelf, om eventueel samen een gepersonaliseerde tegenprestatie vorm te geven.

De inhoud van het Kunstpakket:

  • Gelimiteerde en gesigneerde 20×30 cm fotoprints
  • Een 50×70 cm poster print
  • Een set van 6 fotografie postkaarten 
  • Exclusieve “Kunstdragers tour” samen met mij tijdens openingen van nieuwe exposities 
  • Atelier bezoek waarbij ik nieuw werk laat zien wat ik mede dankzij de bijdrage van de Kunstdragers kan maken
  • Bedankje door middel van naamsvermelding (indien gewenst) bij publicaties van nieuwe projecten, exposities en op mijn website

Als Kunstdrager ben je vrij om zelf (mits beschikbaar) een fotoprint uit te kiezen. Mocht je dit willen geef ik je tevens graag persoonlijk advies voor de keuze van een geschikte print voor jou. De inhoud van het Kunstpakket wordt met tussenposes verstuurd, afhankelijk van hoe lang je als Kunstdrager van plan bent een maandelijkse bijdrage te leveren. Als ik een nieuwe, nog niet door jou ontvangen, poster-print of set kaarten uitbreng ontvang je deze ook altijd.